De Sprong Handleiding Recensie

Personal trainer Rotterdam

Het eerste programma, Het Totale Menselijke Conditie Programma, heeft vijf verschillende niveaus. We werken met alle vijf de niveaus, en u kunt verwachten dat een totaal vanaltotomeer maanden op het programma. U werkt met een persoonlijke trainer voor elk van de vijf niveaus, en elk niveau heeft een metgezel iPod videospeler software speler met necessarypelling hulpprogramma’s. De teleurstelling van dit programma is dat elke workout video zo lang duurt. Je verwachtingen moeten dus hoog zijn.

Het tweede programma, Super Hypertrophy Conditioning, met de begeleidende DVD, helpt je snel in vorm te komen en bereidt je voor op het volgende niveau. Ook met deze methode verliest u slechts weinig tijd, en wint u veel gewicht en massa.

In het derde programma, The Fast Giant Training System, werken we 8 tot 12 weken om reusachtige spieren en reusachtige lichamen op te bouwen. Is het barstend ijzer dat je zoekt? Nou hier is wat je zult vinden. Wij zullen u op een baby-stap manier opknappen. U zult groeien als een fut gefinancierde ballon met een dieet van proteïne shakes en paardenkracht frietjes. Je begint er uit te zien als Danced attribute. Tegen het einde van de derde video zul je zo gek worden als een hoop ballen. Tegen het einde van dit programma, zult u 5’10 en of meer zijn en schoppend stoom. Je slam dunk zal langs de weg zijn. We sturen je een iPod met een video die je laat zien hoe je je verticale sprong kunt laten exploderen met verzwaarde springtouwen. Je verticale sprong is maar een paar centimeter, maar het is het verschil tussen het kopen van het ticket voor de max gewichtheffen klasse of niet.

Het vierde trainingssysteem heet de Plyometrics Formula, en staat bekend als plyometrie, of iets anders waar tech het over heeft. Dit programma bestaat uit acht video’s die ongeveer twee uur lang zijn (behalve de laatste vier die iets langer zijn). Mijn vrienden zeggen dat het het echte werk is. U ontvangt ook materialen zoals een dieet programma, een complete workout schema, en nog veel meer. In deze methode, zult u leren om te lanceren als een menselijke veer, springen als Jordan’s bliksem, en lopen als een cheetah. Daarnaast krijg je versnelde calisthenics, dubbele sprongen, en nog veel meer. In de eerste acht video’s leer je de basis, en binnen twee of drie weken zul je springen als Mike.

Het laatste systeem heet Plyo Sprinters. Het heet een klein 25-30 pagina’s tellend handboek. Dit is direct verbonden met het succes van de andere twee. De indeling van het boek zegt dat je alles leert en oefent met betrekking tot plyometrische training. De vereisten vallen allemaal op hun plaats, en je krijgt ook trainingsvideo’s en materialen om het leerplan verder uit te diepen. Wat je ook kiest, je zult meer verticale sprongen maken. Hoe kan ik dat weten? Ik trainde Alex Henery, en 9 maanden na de sprong monteerde Higher zichzelf in de NBA.

Verdubbel je verticale sprong studie

Durf ik te zeggen dat The Jump Manual alles in elk opzicht en in elk opzicht goed heeft gedaan? Maar ik kan wel zeggen dat de Jump Manual veel Jump Manual abonnees heeft geholpen hun verticale sprong te verbeteren, meer dan deze website ooit zou kunnen bereiken met zijn Double Your Vertical Jump Pro Systeem. Denk hier eens over na:

Alle 12 video’s in de Verdubbel je Verticale Sprong Analyse zijn meer dan zevenhonderd keer bekeken, dus deze website heeft zeker alles uit de kast gehaald. Eerlijk gezegd, is het #2 voor Cool Tools en #4 voor mooi georganiseerd materiaal. De enige wens die ik in het verkoopdocument kon vinden is een Flatrate Pakket voor een verbijsterende $99.00. Het spreekt waarschijnlijk voor zich dat deze site iets is om uit te kopen.

Voor mezelf kan ik zeggen dat dit zeker de top 3 methodes zijn om je hoger te laten springen.

Twee: Verdubbel je verticale sprong

Drie: De spring handleiding

Vier: biome grunting vervangingen enPerhaps misschien voldeed deze niet aan ieders verwachtingen, maar het zat er niet ver naast. Het lijkt erop dat alle methoden die in deze sprongsgewijze analyse aan bod zijn gekomen sommige mensen hebben geholpen, maar om de een of andere reden lijken mensen ze niet te hebben overgenomen. Op zijn minst hebben ze hun verwachtingen niet drastisch naar beneden bijgesteld.

Het maken van de sprong van het geloof kan een ernstige fout zijn, dus ik zou sterk aanraden dat u ook investeren in de Double Your Vertical Jump door Jacob Hiller Super Training en bestel de Kracht en Flexibiliteit bundel om verder te helpen uw resultaten. Met de snelste resultaten zul je beseffen dat alle sprongen onafhankelijke beoordelingen Make The Jump Manual serie zijn niet zo slecht.

Lees meer:
Online coaching
Voedingscoach Rotterdam

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.