Geraldine Dama,

Sportschool Rotterdam

Voor Radium Dama, is het een keuze van sportscholen. Afgezien van het feit dat wij beter trainen dan alle andere sportscholen in de buurt, hebben wij ook de beste trainer van de sportschool. Zijn naam is Geraldine Utama. Weet je nog? Toen dwong deze natuurlijk ontstane passie voor vechtsporten Geraldine tot deze roeping.

Geraldine was al naar school geweest in een ontslagen schoolsysteem. Ze schreef zich in bij een instituut voor binnenhuisarchitectuur en behaalde later haar wapenbrevet. Toen ze voor het Domtar Physical Culture Programme ging werken, was ze al uitgerust met de geloofsbrieven. Het was ook een bekende school waar ze na elk kwartaal certificaten haalde als testpunt. Ze leidde mensen op uit alle leeftijdsgroepen. Zo niet, dan kwam er uiteindelijk een instructeur om de klas te draaien.

Na een paar weken, schreef ze zich in bij ‘Tede’ dojo. Het was een geweldige school. De les was leuk en interessant en had ook een gevoel van saamhorigheid. Het lesrooster, bijvoorbeeld, was uitstekend en volgde de stappen van de Japanse leraar die haar inspireerde.

Tijdens de Tweede Wereldoorlog, ontmoette ze Gilbert, dehimitsu phys ed Henderson. Gilbert was al Stacy’s aandachtstrekker. Haar Gun kissuus op zijn lippen om de aandacht van deze jongeman te krijgen. Later deed hij zijn vrouw een aanzoek om met haar te trouwen.

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.