Nieuws

Schema en loting BooT 2017 online!

Aanstaande zondag 27 augustus is het weer tijd voor het meest ongeorganiseerde toernooi van het jaar, namelijk het BooT. 

Check nu de site http://badmintonnederland.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=E2598DCD-D52A-4AF9-9F12-48E22B50BDF4 voor de loting en de schema's van as zondag!

Het sportcentrum is open vanaf 9:30 en het is dus ook onze vraag en we vragen dus de spelers die om 10:15 moeten beginnen niet voor die tijd bij het sportcentrum aan te kloppen. 

Tevens willen wij de overige spelers vragen minimaal een half uur voor je wedstrijd speelklaar aanwezig te zijn. Ook willen wij jullie eraan herinneren dat het inschrijfgeld voor aanvang van de eerste wedstrijd dient te worden voldaan. Dit kan door het inschrijfgeld over te maken naar IBAN: NL73 INGB 0001 7102 71 t.n.v. Stichting AMOR-Toernooi, doe dit uiterlijk 24 augustus 2017. Anders dient er op de dag van het toernooi zelf betaald te worden.

Uiteraard is onze sponsor Dolf Venema van Sportven weer aanwezig met een stand voor al jouw badminton-gerelateerde benodigdheden en een bespanservice.

Om de ongeorganiseerdheid dit jaar te vergroten, bestaat er de mogelijkheid om een baan een naam te geven voor €10 of een spelersnaam te wijzigen of delen toe te voegen voor €2. De naam moet alleen wel herkenbaar blijven. Alle aanvragen worden beoordeeld door de toernooileiding en kunnen op de dag zelf gedaan worden.

Tot zondag 27 augustus op het BooT

<< Ga terug naar de vorige pagina