Dansschool

Drie Danseressen Dansen

Onze dansschool in Culemborg is elke dag geopend van 9:30 – 16:30 uur. Elke dag bieden wij een dansles en workout aan voor peuters en jongeren tot 18 jaar. Sommige van onze workshopers hebben deelgenomen aan open dansfeesten in de nudistenkolonie genaamd Volwassen Noord-Zweden (XT). Hier zijn de kosten (zitplaats, eten en water inbegrepen) beduidend lager dan bij de nudistenkolonies.

Klassieke dans voor beginners

De focus, innovatie en denkinspiratie van onze dansschool komt tot stand door de vooruitstrevende benadering van dans die wij hanteren. Wij onderscheiden ons door instructies te geven met een progressieve danssoort. Of u nu een ouder of kind bent of gewoon geïnteresseerd bent in het leren dansen, wij nemen u mee door een stap voor stap proces om een volleerd danser te worden. Onze dansschool biedt ook hip hop en jazz lessen aan. Er is ook een mogelijkheid om te steppen, met een ballroom dansvorm zoals de Jitter Klab uit de C minor muziek.

Wat bieden wij aan

Onze danslessen zijn ontworpen en verfrissend en volledig uitgerust met een draagbare DVD-speler en geluidsinstallatie. Al onze danslessen bevatten één verplicht muziekstuk. Dit is een factor die ons onderscheidt van nationale dansstudio's. Al onze danslessen zijn van een hoog niveau, maar sommige zijn enigszins gespecialiseerd. Alle dansinstructeurs zijn speciaal opgeleid en hebben een speciaal certificaat, maar dit maakt hen niet beter dan de andere instructeurs. Stretchen voor of na de dansles is ook verplicht voor het geval je op een gewricht valt dat krimpt. Wij zorgen voor een één op één met de leerlingen, waarbij wij weer het goede voorbeeld geven aan de leerlingen. Wij zorgen er ook voor dat de instructeurs ook een mijlpaalbeoordeling ondergaan.

Het is ons doel om gerechtigde en bekwame dansinstructeurs te zijn, daarom moedigen wij onze docenten altijd aan om boven de vereiste norm te gaan en verder te gaan dan de gevestigde praktijk. Onze professionele instructeurs zijn bereikbaar via telefoon of e-mail.

Onze dansschool is gecertificeerd door CCMS/KFT door ons aan te sluiten bij de kernwaarde van hun vijf kerncompetenties. Hierdoor kunnen wij ons aansluiten bij andere gecertificeerde dansscholen wanneer zij groeps- en individuele beoordelingen uitvoeren.

Nieuws verbonden aan onze school

De meest recente reeks berichten waren ook gericht en aangekondigd op onze school en in de dansgemeenschap. We zijn er met succes in geslaagd om achterover te leunen en hoewel het moeilijk is om nieuwe dansers uit de buurt aan te trekken. De presentatie van nieuwe richtingen in de dansindustrie was fascinerend en we zijn er sterk van overtuigd dat de uitspraken en muziek van onze school in hoge mate hebben bijgedragen tot de geloofwaardigheid van dans als een professionele en populaire dansvorm. We verzamelen meer informatie van onze kijkers dan we naar ons terug kunnen spiegelen.

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.