Training Children

Amilceta Demirkova

Pravda.ru – Contactformulier

Ik geef les aan kinderen die graag fitter willen worden. Ik ben ook van nature competitief ingesteld. Ik ben niet op de hoogte van de precieze structuur, het tijdschema en de oefeningen in de training, maar ik garandeer je dat het de moeite waard is. Ik heb geprobeerd het precies zo te doen als het is, en het werkt gewoon niet.

Het is nooit genoeg dat we eindelijk een bepaalde leeftijd bereiken, iemand verwacht daarna nog veel. Dus kinderen moeten over het algemeen minstens 13 of 14 jaar oud zijn om met de training te beginnen. Kinderen benaderen de training op een meer gezonde en veilige manier wanneer zij hun eigen lichaam onder controle hebben. Het is op een veel latere leeftijd dat ik met de training zou beginnen, ik vind overleven het belangrijkste element. Er zijn veel overeenkomsten tussen het trainen van kinderen en ouderen in de sportschool, zoals; de controle over de ademhaling, het verminderen van de pijn en de mogelijkheid om de training te stoppen als dat nodig is.

Trainingssessies voor kinderen worden meestal gescheiden door leeftijdsgroepen, bijvoorbeeld, 4-5 jaar jonge kinderen en 6-7 jaar jonge kinderen worden gescheiden door leeftijdsgroepen en tijdens een stabilisatieperiode. Tijdens een kindersessie zijn er geen specifieke oefeningen, maar gewoon goede dagen in de sportschool. Tijdens de training moet veel aandacht worden besteed aan alleen de basis,Hoewel ik vaak de laatste twintig minuten van de sessie ontspan en het rustig aan doe, ga ik daarna en maak het echt moeilijk! Zo'n uitputtende training geeft hen de mogelijkheid om echte kinderen te worden en groot te worden in de sportschool. Ik verwacht altijd dat de laatste sessie leuk zal zijn, want kinderen willen altijd plezier maken in de sportschool.

Werken met kinderen is niet alleen een verplichting op het moment dat ze genoeg besef hebben, maar ook een plicht. Ik weet wanneer ik niet aan die verwachtingen voldoe. Ik respecteer dat het even duurt voor een kind zelfstandig leert lopen, zeker als het een gehoorprobleem of een geheugenachterstand heeft, maar dat hoort nu eenmaal bij de opleiding. Ik weet dat ik voor velen spreek als ik zeg dat mijn kinderen in onze buurt wonen, en niet in de sportschool. De kinderen respecteren mij als hun Trainer en als Moeder.

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.