Restaurant Sollicitatie

Chinees Roosendaal

Zijn alle restaurants hetzelfde? Veel mensen verwarren een coffeeshop met een restaurant. Een koffiehuis serveert koffie, terwijl een restaurant eten serveert. Restaurants verschillen in aanbod, strategie en locatie. Sommige zijn gespecialiseerd in informeel eten, andere bieden meer luxe gerechten.

Wat is een naam? In de context van dit artikel is een Chinees restaurant een horecagelegenheid die de primaire of hoofdlocatie is van de sollicitatie, algemene bedrijfsactiviteiten of kantoor, waar meerdere eet- en drinkgelegenheden zijn gevestigd. Sommige van deze etablissementen zijn in zelfstandige handen, zijn eigendom van of worden geëxploiteerd door kleine bedrijven, ondernemingen of overheidsinstanties. De voedings- en drankenindustrie is waarschijnlijk de grootste werkgever in de bedrijfstak.

Wat is het eerste wat ik moet doen? Het begin van dit artikel begon met het woord “restaurant.” Voordat je gaat solliciteren bij een restaurant, moet je een cv maken. Een cv is een schriftelijk document van uw werkgelegenheid en educatieve achtergrond. Keuken werk, restaurant management, voedsel en drank consulting vaardigheden, voedselbereiding, klantenservice, en andere dergelijke vaardigheden zijn ook onderdeel van uw cv. In zijn meest elementaire vorm is het cv in wezen een wandelende advertentie die een potentiële werkgever vertelt hoe u de beste kandidaat bent voor een baan of om deel uit te maken van een team. Het toont uw jarenlange werkervaring, kwalificaties en eigenschappen. Nadat u uw cv en/of sollicitatie hebt gedaan, zult u een begeleidende brief willen opstellen. Een sollicitatiebrief is nog een manier om reclame voor jezelf te maken. Het is een vorm van schriftelijke correspondentie die de werkgever vertelt waarom u een must-huur voor de positie bent.

Hoeveel cv’s moet ik hebben? Het antwoord is aan jou, maar een goede vuistregel is om vijf tot tien cv’s te maken. Deel ze uit aan restaurantwerkgevers, restaurantrecruiters of restaurantbeslissers. Vooral als je geen genoteerde numerologie sollicitant bent, zul je een betere positie krijgen en sneller aangenomen worden als je een restaurant werkgever of recruiter aanspreekt op je best beschikbare baan. Nu ben je klaar om te bellen om je restaurant sollicitaties te gebruiken. Er zijn veel cv-plaatsingsites beschikbaar en veel websites die een gratis restaurant vacature service aanbieden.

Hoe solliciteer je? Als u solliciteert naar een baan in restaurantbeheer, is een goede plaats om uw cv online te plaatsen. Plaats uw cv echter niet op een van de grootschalige cv-ˈ enFearless Resume. Als een Johnsonular- beschaafd cv niet aanwezig is, zal de sollicitatie de eerste zijn die een nanny type Human Resource Manager aanspreekt. Als je solliciteert naar consulting jobs voor eten en drinken, zal het plaatsen van je cv op online jobsites voor restaurants je helpen bij het ontwerpen van je cv of het opsommen van je vaardigheden, maar in sommige gevallen wil je je cv misschien niet off-line versturen. In dat geval moet je ook offline solliciteren overwegen.

Wanneer je de volgende keer moet solliciteren,

Hoe op te volgen? Zorg altijd voor een follow-up met een bedankbriefje, in de vorm van een e-mail, briefkaart, brief of telefoontje. Het is absoluut noodzakelijk dat u te weten komt wat de Human Resource manager van het restaurant heeft gedaan en die informatie uw kant opstuurt.

Dus daar heb je het! De tien restaurantvaardigheden die je moet bezitten of die je moet leren beheersen om de ultieme kandidaat te zijn voor een baan als restaurantmanager of voor een baan als consultant op het gebied van eten en drinken. Dat zijn: Restaurant Management; Eerdere restaurant ervaringen;een goed cv; cv posten; een effectieve sollicitatiebrief; en een follow-up met een bedankbriefje na je gesprek. Er zijn extra vaardigheden nodig, maar cv-lezers zullen snel hun interesse in je verliezen als je die niet vermeldt.

Je kunt vele jaren in de horeca doorbrengen zonder ooit een baan als restaurantmanager te krijgen. Naarmate het restaurantbedrijf blijft aanhouden en zelfs groeit in de foodservice-industrie, zullen restaurantbanen echter schaarser worden. Het aannemen van een manager in een consulting baan voor voedsel en drank is een betaalbare en concurrerende manier om goede voedsel en drank ervaring op te doen. Natuurlijk moet je een legitieme food and beverage consulting certificering hebben, een sterke werkethiek en het allerbelangrijkste, een passie voor de restaurantbusiness. Vergeet niet, een restaurant manager … is een persoon die krijgt wat er heet op het menu en krijgt resultaten. Het gaat om het werken met mensen die goed eten, goede service, en een leuke ervaring waarderen!

Lees meer

Chinees
Wok

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.