Paardentraining in landelijk Frankrijk

Mijn verhaal… Mijn vrouw en ik runnen een professionele trainingsboerderij genaamd Marja Horse Training op het platteland van Frankrijk, en we organiseren ook een aantal paardenshows. Elk evenement heeft andere vereisten voor paard en ruiter, sommige competities zijn bedoeld om het dragen van elk soort merk te verbieden, terwijl andere niets meer vereisen dan een stalnaam. Op een show vragen we de paarden meestal om naar de toeschouwers te zwaaien bij het passeren of bij een specifiek evenement. Dit kan lastig zijn, omdat het zo kan lijken dat het paard het zal begrijpen, hij zal weten dat hij het zich zal herinneren!

"Hoe spreken we de toeschouwers aan" vroeg ik aan mijn vrouw. We ontvingen enkele foto's van de toeschouwers van de meest jonge kinderen en meestal volwassen toeschouwers, uit heel verschillende lagen van de bevolking. We gaan hun foto's gebruiken om de paarden op verschillende evenementen te laten optreden.

"Wat moeten we bij elk evenement aanpakken" vroeg ik aan Marja, mijn vrouw.

"Het is eigenlijk vrij simpel", zei Marja, "we spreken de evenementgasten aan bij de ingang van het evenement, voordat de paarden aan hun parade begonnen, bij naam, want een betere manier om dat te doen is om ze te Branden met het nummer dat ze als kind namen ,dus laten we ze gewoon wegrijden zoals voorheen".

De paarden staan ​​naar de toeschouwers toe met hun namen op de linten, dus voor de toeschouwers lijkt het alsof ze dansen met de kinderen. We zorgen er ook voor dat elke sponsornaam duidelijk zichtbaar is met de sponsorlogo's.

Marja had ervoor gekozen om wat hulp te krijgen van enkele balletdansers om een ​​mooie afwerking aan haar harmonie toe te voegen. Elke twee jaar vernieuwen Marja en haar klas hun danslessen en voegen ze iets nieuws toe.

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.