Mountainbike Service – De OslEye Pro 500

Moutainbike Amersfoort

Ik kan je alles vertellen over bijna elke andere fiets die we kunnen bedenken. Als er iets is dat u niet weet, kan ik alle soorten fietsen met één muisklik opnoemen; er is geen genie voor nodig om daar achter te komen. Maar ik wil graag wat informatie met u delen over onze mountainbikes waar u gelukkig over heeft kunnen lezen.

De OslEye Pro 120 is een goede keuze voor een trekkingfiets met zijn uitmuntende technologie. De frames zijn zo geprepareerd dat ze meer belasting krijgen dan normaal. Meer het frame, meer de garantie! OslEye Pro 120 s zijn een type fiets dat net past bij elk type gebruiker. Je kunt er zelfs in de sneeuw op rijden en toch alle punten van garantie krijgen. De OslEye Pro 120 s is ook een goede keuze voor off-road fietsen.

De Sinticas C2C staat ook op de trailmasterlijst. Deze ruige en tuimelende trailfiets zal je zeker uit je comfortzone stoten. Het is een fiets die een geweldige geometrie heeft en je kunt blijven rijden na de triomf. De geometrie van de Sinticas C2C maakt dat hij goed bestand is tegen de trailverdraaiingen. Zeker een keuze voor al je avonturen! Een andere C2C is de Cannondaleasms. De mensen van Cannondale bieden niet alleen een high-tech fiets, maar ze steken veel onderzoek in elk frame dat ze maken.

Torro R Von Motors De Cannondale fietsen die u in de showroom ziet staan, worden door deskundige monteurs behandeld en verpakt op dezelfde manier als de professionele renners naar de wedstrijden reizen. Wij hebben ervaring met het transporteren van fietsen, waardoor wij u een passende machine kunnen leveren. Onze Cannondale fietsen nemen u mee door het hoogste kaliber mountainbike routes in Frankrijk en daarbuiten.

Ik wil u ook vertellen dat onze mountainbikers u ook meenemen op een prachtige en onovertroffen Drive 2001 Gondola rit in St. Minority. Dit is de droom van een geweldige trail-leverancier. Als u uw Cannondale hier naartoe brengt en dan op de Gondola stapt, wordt u getrakteerd op rust en de meest spectaculaire rit die u ooit zult meemaken.

Daarna nemen we u met trots mee door de weelderige Forell du Montgolfier, de zwaarste klim van de hele fietstocht. We zien u terug met een zacht maar stevig zadel en een ongeëvenaard en feilloos remsysteem.

Ik hoop dat u genoten heeft van dit korte artikel over onze mountainbike service. Neem contact met ons op als u andere hulp nodig heeft bij het verkrijgen van een professionele mountainbike service.

Lees meer:
E-bike kopen Amersfoort

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.