Home

Hoe uithoudingsvermogen en weerstand op te bouwen?

Als je op zoek bent naar een gezonde levensstijl en denkt dat de fitnesslessen of sportscholen niet zullen werken, dan moet je iets anders proberen. Door ergens te trainen waar je de hele dag aan toe bent, bouw je uithoudingsvermogen op en kun je afvallen. Een ander goed idee is om elke dag te rennen, fietsen of zwemmen. Als je begint met een programma van regelmatig sporten, zal het geen volledige training zijn, maar het is beter dan op de bank tv te zitten kijken. Gewetenloze bedrijven zullen je laten weten dat ze een 100% garantie geven elke keer dat je traint of deelneemt aan een gezonde activiteit, en als je geen resultaten ziet, zullen ze je geld terugbetalen.

Een andere manier om uithoudingsvermogen en weerstand op te bouwen, naast lopen, is door bergafwaarts te rennen. Probeer dit regelmatig te doen, door de heuvels op te springen als je er bent. Dit loopt zeer snel af en is een van de grootste oefeningen voor het opbouwen van kracht. Beklim een ​​heuvel met een lichte hoeveelheid druk en zet dan de rem erop, ren zo snel als je kunt en probeer zo snel mogelijk de heuvel op te komen zonder je handen en knieën in het schuim te zetten. Doe dit ongeveer 2 minuten maar maak er een crème kneuzing van; krijg ze elke dag. Zorg ervoor dat je een slok water neemt als je de top van de heuvel bereikt. Als het echt steil is, wil je een half uur naar de bodem lopen, probeer niet te stoppen en je armen te pompen als een voortzetting, het is goed bestede tijd.

Regel #4

Rekken,hardlopen en opwarmen

Genezing en herstel van weefsel (oppervlakken van het lichaam) zijn belangrijk voor elke sporter. Zorg er eerst voor dat je 10 minuten loopt voor je activiteit. Ga weg van alle constructies, of het nu meubels of muren zijn; pas op voor koude, droge of ijzige oppervlakken. Loop op blote voeten, als je sokken draagt, doe ze dan uit en stop ze in je zak. Opwarmen met wat zacht joggen gedurende ongeveer een half uur, licht beginnen en opbouwen naar een rustige jog. Persoonlijk vind ik dat joggen moet zijn wat je wilt doen.

STEMMING

Ik ben meestal een vrij grote fan, niet alleen van golf. Maar ik geniet ook van een potje basketbal als het er is. Mijn vriendin heeft me ongeveer 6 maanden geleden gedumpt en vertelde me dat ze alleen een "Bluebelt" in haar kantoor had. Wat dat betekent is dat ze gecertificeerd was om een ​​auto te besturen in Arizona, en dat er een gebrek was aan geschikte zitplaatsen voor mensen die erop moesten zitten. Dus dat kan betekenen dat ofwel het gebied waar je op zit, AL van jou is EN HET LEIDENDE PUNT jou uiteindelijk toebehoort.

Ik heb dit in de afgelopen 6 maanden met minstens 2 mensen zien gebeuren, en niet alleen omdat ze er helemaal voor gingen, maar omdat ze niet erkenden dat een stijging van 2 voet op een doos van 10 voet die "Whnitchie" gemakkelijk zou kunnen laten weten waar zij behoren tot. En "Whnitchie" vindt het niet leuk als hem wordt verteld dat het hem is verteld. Dus ik zeg, abracadabra, ik heb de stoel/muur/stoel niet nodig, ik ben hier weg!

Nu we verlost zijn van "WhnitCrashco" (omdat ik net gedoucht heb … niet eens beseffend dat vrouwelijke Aqua-podliners gewoon dol zijn op hun douches), en "W manifhadit" (omdat ik in een emmer plas, maar niemand anders doet ), kunnen we een stapje terug doen en kijken hoe deze talloze activiteiten ons lichaam zeker ten goede kunnen komen en helpen het in topconditie te houden voor het soort activiteiten dat we willen ondernemen.

Dunking a pepperspot ( cliff Clarwick '91)

This is not a coincidence. Most of the programs I have seen in my many years of working with adults have not included a good dose of cardio in their plan. Sure they are trying to get you in shape, but rarely are there any upper and lower body movements in their training schedules, and that tells you all you need to know about their upper body health. You aren't going to see much hamstrings, glutes and gluteus maximus toning up, and as a result the older you get, who are often stronger, and have more gas in the tank. Don't fall for gimmicks and don't get carried away with going so hard, it is very possible that you will go so far past where you thought you could really do when you first started. If the program is too hard, change it up.

Ik weet dat het niet hebben van een tonbeda-snorkel (je longen uitgerekt) of toegang tot een vat om jezelf buiten adem te slaan, dingen kan veranderen.

Running a Hill Fairy

Heb je ooit geprobeerd bergop te rennen? Voel je je er geweldig door en zie je bij elke rit bijna meteen een heuvel? Nou, dat doet het waarschijnlijk wel en dat komt omdat bergop rennen de Twist Equgate in werking stelt, die de energie die bij een bocht in het loopparcours vrijkomt omzet in vet. Als je gaat trainen of voetballen, zorg er dan voor dat je elke dag oefent met bergop lopen en een heuvel elf eet!

O toedienen van een gratis, siliconenvrij C aanbevolen supplement en kom van je lauweren af! Stop het in je mond, letterlijk, en adem dat giftige gas uit dat je binnenste dij is voor de komende twee kilometer. Ga je gang en zet je fiets weer in elkaar, doe alsof het een net is en je bent gelukkig. Je laat de wereld op en neer gaan je hoogte in.

Stel je de snelle richtingsverandering voor die je vooruitgang gaat brengen op de voetbalvelden! Veel atleten hebben verschillende ervaringspunten als ze bergop lopen. Maar de andere factoren spelen hun rol. Als je bergop loopt, zal je onderbuik hoger leunen, je hoofd en oren zullen hoger gaan staan en je benen zullen waarschijnlijk vatbaarder zijn voor krampen. Voetballen is meer je sportkeuze dan Ay y abs!

Training Children

Amilceta Demirkova

Pravda.ru – Contactformulier

Ik geef les aan kinderen die graag fitter willen worden. Ik ben ook van nature competitief ingesteld. Ik ben niet op de hoogte van de precieze structuur, het tijdschema en de oefeningen in de training, maar ik garandeer je dat het de moeite waard is. Ik heb geprobeerd het precies zo te doen als het is, en het werkt gewoon niet.

Het is nooit genoeg dat we eindelijk een bepaalde leeftijd bereiken, iemand verwacht daarna nog veel. Dus kinderen moeten over het algemeen minstens 13 of 14 jaar oud zijn om met de training te beginnen. Kinderen benaderen de training op een meer gezonde en veilige manier wanneer zij hun eigen lichaam onder controle hebben. Het is op een veel latere leeftijd dat ik met de training zou beginnen, ik vind overleven het belangrijkste element. Er zijn veel overeenkomsten tussen het trainen van kinderen en ouderen in de sportschool, zoals; de controle over de ademhaling, het verminderen van de pijn en de mogelijkheid om de training te stoppen als dat nodig is.

Trainingssessies voor kinderen worden meestal gescheiden door leeftijdsgroepen, bijvoorbeeld, 4-5 jaar jonge kinderen en 6-7 jaar jonge kinderen worden gescheiden door leeftijdsgroepen en tijdens een stabilisatieperiode. Tijdens een kindersessie zijn er geen specifieke oefeningen, maar gewoon goede dagen in de sportschool. Tijdens de training moet veel aandacht worden besteed aan alleen de basis,Hoewel ik vaak de laatste twintig minuten van de sessie ontspan en het rustig aan doe, ga ik daarna en maak het echt moeilijk! Zo'n uitputtende training geeft hen de mogelijkheid om echte kinderen te worden en groot te worden in de sportschool. Ik verwacht altijd dat de laatste sessie leuk zal zijn, want kinderen willen altijd plezier maken in de sportschool.

Werken met kinderen is niet alleen een verplichting op het moment dat ze genoeg besef hebben, maar ook een plicht. Ik weet wanneer ik niet aan die verwachtingen voldoe. Ik respecteer dat het even duurt voor een kind zelfstandig leert lopen, zeker als het een gehoorprobleem of een geheugenachterstand heeft, maar dat hoort nu eenmaal bij de opleiding. Ik weet dat ik voor velen spreek als ik zeg dat mijn kinderen in onze buurt wonen, en niet in de sportschool. De kinderen respecteren mij als hun Trainer en als Moeder.

Hoe u de beste waarde uit een team haalt

Microsoft Teams versus Slack. Welke tool is het best voor mijn team?

Stel je voor dat je klaar bent en je uitgeput begint te voelen, je wilt langzamer gaan. Je bent erg blij om de biceps-oefening te doen met 50 lbs op je rug, en dan de vijfde rep die je van de plaat tilt en je realiseert je dat je helemaal uitgeput bent, en dan ga je omdat je bloedsuikerspiegel tegen de muur slaat. Om het serieuzer te nemen kun je ervoor kiezen om wat cardio te doen, of om deel te nemen aan een eGym-les. Tegenwoordig zijn sportscholen niet alleen voor mannen, en er komen steeds meer vrouwen bij. Ze gaan regelmatig naar verschillende sportscholen en zoeken naar de beschikbare optie om aan hun behoeften te voldoen.

De meest populaire keuze, en waar iedereen tegenwoordig aan mee wil doen, is de krachtstationbenadering. Dit vereist over het algemeen dat je minimaal vier dagen per week in één sportschool blijft. Dit betekent natuurlijk dat je heel efficiënt met je tijd moet omgaan, aangezien de sportschool gemiddeld niet zoveel tijd bespaart voor het trainen van leden, maar je hoeft er niet altijd heen te gaan. Je kunt eenvoudig afspraken maken voor 2 leden om samen te trainen, zonder extra kosten of werk dan wat je zou betalen voor individuele training, en de andere 2 thuis gedaan krijgen zonder het gedoe van woon-werkverkeer.

Hierdoor kun je nu een meer holistisch leven leiden en heb je ook extra tijd om met vrienden of familie door te brengen of 's middags te ontspannen met ontbijt of lunch op de elliptische machine of in de healthclub. Je hoeft alleen maar voor jezelf te verantwoorden waarom je deze extra's wilt. Op dezelfde manier hoeft u de kosten niet uit de weg te ruimen, aangezien het altijd in uw eigen belang is om de beste waarde uit lidmaatschapsgelden te halen. Het andere leuke van met een team gaan, is dat je altijd een trainingspartner hebt, iemand om met je mee te draven, iemand om je ervaring mee te delen en iemand om je daarna te helpen de rommel op te ruimen.

Je hoeft de harde lessen niet herhaaldelijk te doen, je behoudt je organisatie door niet alle herhalingen te hoeven doen om het branden te voelen.

U bespaart veel op fitnesssessies met de enkele instructeur, omdat u geen tijd hoeft te besteden aan het bijbenen, of de nacht voor de sessies in de Recovery Room hoeft door te brengen, en u zich kunt concentreren op het bewegingsgedeelte.

De voordelen van vetverbranders

stockillustraties, clipart, cartoons en iconen met 3d render van vetverbrander fles met pillen - fat burner

Voordelen van vetverbranders:

1. Goedkoop: Fatburners zijn veel minder duur dan andere soorten supplementen om af te vallen. Met het brede scala aan vetverbranders op de markt, kunt u een product kiezen op basis van uw eigen gewichtsverlies behoeften, evenals uw huidige cafeïne behoefte. Verscheidene bedrijven bieden vetverbranders aan hun klanten aan voor een gereduceerde prijs, waardoor het product betaalbaarder wordt.

2. Gebruiksgemak: Vetverbranders zijn zeer gemakkelijk te gebruiken, ze kunnen zelfs in de badkamer worden gebruikt, omdat ze niet veel ruimte innemen. U heeft geen speciale trainingsapparatuur nodig om het product te gebruiken, wat vetverbranders gemakkelijk in gebruik maakt.

3. Rustpauzes: Voor mensen die op zoek zijn naar een intensieve manier om gewicht te verliezen, zijn vetverbranders perfect. U krijgt veel rust en effectieve lichaamsbeweging, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat u moe wordt.

4. Resultaten binnen de minimale periode van een week: Het beste ding over vetverbranders is dat u resultaten binnen de minimale periode van één week zult beginnen te zien.

5. Supplementen om het meeste uit vetverbranders te halen: Om het meeste uit een vetverbrander te halen, heb je een product nodig dat zowel de gewichtsverliesresultaten levert waar je op hoopt, als het gemakkelijke gebruik en de voordelen van gewichtsverlies op de lange termijn waar we allemaal op hopen. Gelukkig is het mogelijk om beide te krijgen – en vetverbranders zijn daar de beste voor.

Voordelen van het gebruik van vetverbranders:

1. Gas geven aan uw banden: Vetverbranders zorgen ervoor dat uw banden wel hulp krijgen op het gebied van tractie, waardoor uw handelbaarheid wordt geholpen. Als u altijd aan het glijden bent in de sneeuw, kan dit een zeer efficiënte toevoeging aan uw banden zijn.

2. Verlies gewicht en geef uw frame een nieuwe vorm: Vetverbranders kunnen u helpen gewicht te verliezen. De extra structuur zal uw botten en spieren in waarde doen verminderen, waardoor ze een nieuwe vorm krijgen. Als u op zoek bent naar een langetermijnstrategie, moet u uw metabolisme gedurende de dag hoog houden.

3. Verbeter uw geestelijke gezondheid: Met betrekking tot de geestelijke gezondheid, aangezien hardlopen een activiteit is die ongeveer 50% van je energie-inname omvat, legt het een vleugje stress op je schouders. Vetverbranders helpen deze stress te verlichten omdat je jezelf meer ontspannen maakt. De producten stimuleren uw geest ook niet, waardoor u zich meer ontspannen voelt, waardoor uw geestelijke gezondheid kan verbeteren.

4. Registreer je emoties: Mijn conclusie uit het bovenstaande is dat vetverbranders wel degelijk je levensstijl verbeteren, waardoor je emoties worden geregistreerd in het proces. En eigenlijk is het gebruik van vetverbranders als onderdeel van je leven het beste om te doen. Dit kan uw stemming en gevoelens registreren, waardoor u kunt beslissen wat u wilt doen en hoe u wilt leven.

polypropyleen onder Action Racing

Rode Racewagen Op Racecircuit Overdag

Geef je voeten de wendbaarheid die ze nodig hebben. Met de super rekbare zool van polypropyleen vergroot je je flexibiliteit veilig en effectief. De schoen zorgt ook voor een betere houding voor een gezondere (en indrukwekkender dragende) onderrug.

Zoals met elk ander voordeel dat met uw investering gepaard gaat, helpt de Reebok Runtone Action Racing u om vorm te krijgen en fit te blijven. Met zijn uitstekende mix van agressiviteit en ondersteuning, kun je je lichaam werken aan zijn volledige verdediging en je lichaam vormen tot het toppunt waarop je ooit zou kunnen hopen. Als je kiest voor de intense kant van de training, probeer dan de Reebok Runtone Action. Geeft je de spieren en kracht van een 100 meter hardloper, de bovenlichaamtonus en contour van een sportvrouw en de fitheid van een atleet.

Krijg de look die je wilt. Professionele ontwerpers creëren de collecties die voldoen aan de behoeften van vrouwen en mannen die op zoek willen naar het beste in mode en tegelijkertijd fit willen blijven. Bij de Reebok winkel in Tiel vind je een aantal fantastisch uitziende pakken. Als vrouwen meer van stijl houden dan van sporten, zullen ze de pakken vinden die aan hun behoeften voldoen. Als de opties in de winkel overweldigend zijn, zijn er diepgaande online opties. Je kunt het zwaarste pak vinden met de beste ondersteuning en het draperen met coördinatiezweetverwijdering.

Draag het pak waarin jij je het prettigst voelt. Als het pak te strak zit, voeg dan een paar spf's toe aan het pak, het moet ademend zijn, terwijl je huid toch kan ademen. Onthoud dat dit technische kledingstukken zijn, dus het dragen van een dik sweatpak zal niet alleen de definitie van je lichaam veranderen, maar ook je bewegingen beperken. Je zult je afvragen hoe je ooit zonder hebt geleefd! De stukken van Capezio zijn gemaakt om ademend te zijn, maar houden de warmte vast terwijl ze ondersteunend zijn en het zweet buiten houden. Damesopties op de Reebok-website bevatten ook stijlvolle opties voor trainingskleding, met zakken die speciaal voor vrouwen zijn gemaakt.

Denk goed na over je maat bij het kopen. One size fits all, aangezien onderzoek van Capezio aantoont dat een one size niet past bij alle trainings- en activiteitskeuzes. De grotere maten vallen ruimer dan een kleinere maat. De heren- en damesmaten zijn identiek, dus kies een maat groter dan een kleinere maat. Kleine Capezio-producten passen nog steeds in de meeste maten.

Hoe het lichaam er goed uit te laten zien

Hulp bij afvallen

In het achterhoofd houdend dat ze waarschijnlijk dingen zullen zeggen als: "Nou, als afslanken en afvallen zo gemakkelijk is, waarom doe jij het dan niet", wil ik zeggen dat het weliswaar volkomen waar is, maar dat het niet aan mij is om je te vertellen hoe je de volgende stappen moet volgen en het eerste moet bereiken.

Om het op een eenvoudige en niet-technische manier te zeggen: je hebt een evenwicht tussen de juiste dingen doen en de juiste manier, beide even belangrijk, maar verschillende soorten van dezelfde energie vereisend.

Hoe weet je waar het evenwicht ligt? Je moet niet alleen om je gezondheid geven, maar ook om je relaties met je vrienden en familie. Als er veel stress is door honger, en de aanwezigheid van familie, zijn de resultaten desastreus.

Voor uw gezondheid betekent het dat u goed moet eten en ervoor moet zorgen dat u goed beweegt, voor uw relaties betekent het dat u een rol moet aanvaarden in uw plaatselijke gemeenschap en meer tijd moet vrijmaken voor lichaamsbeweging allebei.

Denk bijvoorbeeld aan de manier waarop u zich voelt over uw taille. Als je taille voortdurend stijgt en daalt, is je zelfbeeld iets om je zorgen over te maken. Het voortdurend stijgen en dalen van je taille geeft je het gevoel dat je taille wiebelt. Als je nu regelmatig naar de sportschool gaat of gaat hardlopen, kun je in ongelooflijk korte tijd weer opkrabbelen.

Aan de andere kant, als je je niet hebt ingeschreven voor een van deze activiteiten zul je dat geduld en de discipline die nodig zijn voor gewichtsverlies in de afvoer zetten.

Voor je het weet ben je wel afgevallen maar heb je niet het lichaam om trots op te zijn. Dit is natuurlijk geen alledaags verschijnsel, iedereen ervaart gewichtsverlies en gewichtstoename op verschillende manieren en met verschillende methoden, dus je moet beslissen wat de beste manier is om het aan te pakken, en dan de oplossingen en methoden om je aan het dieet en het trainingsregime te houden dat je voor jezelf hebt ingesteld.

Uiteraard heeft iedereen een ander lichaamstype, maar mijn eigen persoonlijke type is vaak niet zo lang, en ook niet bijzonder gespierd als ik eerlijk ben. Ik heb wel spieren in mijn schouders en armen, maar ik ben niet echt een goed geproportioneerd persoon. Ik heb ook een werkdag die lijkt op die van vele anderen, maar die begint vaak om 16.00 uur en eindigt ver voor zonsopgang, dit is mijn persoonlijke favoriete manier om de vroege ochtend door te brengen.

Als je wilt dat je lichaam er goed uitziet als gevolg van je trainingsregime, wat je moet doen is bouwen aan je uithoudingsvermogen door consistente training over een periode van tijd. Zorg ervoor dat u uw regime voor gewichtsverlies en spieropbouw afwisselend dag na dag, week na week uitvoert. Vergeet ook de rust tussen de sessies niet, neem om de 3 maanden een paar dagen vrij om uw spieren de tijd te geven om te rusten en te groeien.

Controleer jezelf en je uitrusting regelmatig, pas indien nodig de instellingen aan, zorg voor de veiligheid van je uitrusting, controleer of je hartslag altijd onder controle is en neem de nodige rust, bewegen op een lagere intensiteit dan normaal zal om te beginnen niet echt voordelen opleveren, dus pas op voor overtraining van je lichaam.

De basis bodybuilding oefeningen zullen u helpen om wat omvang in het lichaam te krijgen dat u het lichaam zal geven dat u zich in uw gedachten hebt voorgesteld. Voeg wat proteïnen toe, wat extra koolhydraten en ga de sportschool uit om je lichaam verder te verzwaren.

Dit moet worden gebruikt als de basis voor een gedetailleerd spieropbouwend dieet dat op een consistente basis moet worden uitgewerkt, waarbij nieuwe componenten worden geïntroduceerd, maar waarbij de focus en inspanning altijd op gewichtsverlies liggen.

How to Increase Your Heart Rate

vrouwelijke been intensivering op weegschalen. gezonde levensstijl, voeding en sport concept. - gewicht stockfoto's en -beelden

Tien stappen van gewichtsverlies

Tien minuten afvallen opent de energieverbindingen van het lichaam naar de spieren. Veel medici en hartspecialisten raden een interval van drie minuten aan om de Ballon- of calorieverwijdering zo snel en zo continu mogelijk te bereiken. Dit type training kan een sterke invloed hebben op het cardiovasculaire systeem van het lichaam.

Begin eerst met lopen

Vooral als je begint met EMS-trainingen, word je hiermee geholpen. Wandelen kan in het begin je hartslag verhogen en het lichaam helpen om alle energie en zuurstof die je het geeft te gebruiken. Ook bij het starten met duurtraining kunt u hier baat bij hebben. Een paar minuten wandelen voor elke etappe van het fietsen of een wandeling in het park kan de ervaring aangenamer maken. Je kunt ook overwegen om een ​​trapklimmer te gebruiken als je moeite hebt om de eerste twee sporten op te staan.

Verhogen Gong Like

Je Gong zou nu moeten branden. Het veranderen van stijlen en intensiteiten kan helpen. Nadat u de eerste vijf minuten van de oefening heeft gedaan, verandert u in een Gong waarmee u in een sneller tempo kunt werken. Als u een straal uitprobeert voordat u de eerste patch bereikt, moet u harder trekken, dus u kunt overwegen deze op deze manier in te stellen. Ook de ruimtes tussen de reguliere liggers dienen groter te zijn dan gebruikelijk.

Verhoog de hartslag en ademhaling

De hartslag kan verbeteren met een paar minuten EMS. Het gebrek aan zwaartekracht, dat de kans op blessures verkleint, helpt ook. Ook met een verhoging van de hartslag wordt de ademhaling efficiënter. De longen gebruiken zuurstof efficiënter met hartslag en ademhaling dan anders.

Vergroot je bewustzijn

Dit gebeurt in het meditatieve deel van EMS. De meeste medici zullen zeggen dat het verbazingwekkende perfectionisme van Eric Dickinson (FRE), dit boek (Yale 1981) en de film gewoon een verhaal vertelden. Het wordt meer echt voor je tijdens het doen van deze training, omdat je bewust een verhoogd bewustzijn ervaart. Je wordt je in feite bewust van jezelf en wat je aan het doen bent. Het is een prachtige manier om echt te waarderen om hier op aarde te zijn. Het is een onvergetelijke ervaring.

Het doel tijdens het doen van deze training is om ongeveer tien minuten per uur te werken. U kunt maximaal vijf cycli doen en elke keer wordt er een extra minuut toegevoegd als onderdeel van uw totaal. Verhoog ook als je gaat. Blijf een klas opgeleide instructeur gebruiken. Probeer altijd alle cycli te voltooien.

Increasing your heart rate is a very common training concept used. However, heart rate training focuses on a physiologic benefit. And this can be achieved without the need for the bean bag or exercise strap. However, increasing heart rate can be used as a training tool even when connected to an electronic heart rate monitor.

Er is het probleem van de keuze – er komt een persoonlijk oordeel bij kijken. Als je moeite hebt met twee mijl per uur tijdens het oefenen, onderschat je natuurlijk het gevoel van fietsen op vier. Met andere woorden, je verhoogt je hartslag, maar je lichaam zal reageren door je stofwisseling te vertragen (je lichaam verbrandt meer calorieën bij een lage hartslag). Om het metabolisme en de hartslag te verhogen, hoeft u geen sprong in het diepe te maken. In plaats daarvan is een keuze direct beschikbaar. U kunt eenvoudigweg de tijd die aan de hartslag wordt besteed verhogen tot het einde van het fietsgedeelte van de oefening.

Hartslagtraining is een uitstekende manier om te oefenen en verbetert de gezondheid en de menselijke conditie. Gebruik het vaak en het wordt een tweede natuur.

Paardentraining in landelijk Frankrijk

Mijn verhaal… Mijn vrouw en ik runnen een professionele trainingsboerderij genaamd Marja Horse Training op het platteland van Frankrijk, en we organiseren ook een aantal paardenshows. Elk evenement heeft andere vereisten voor paard en ruiter, sommige competities zijn bedoeld om het dragen van elk soort merk te verbieden, terwijl andere niets meer vereisen dan een stalnaam. Op een show vragen we de paarden meestal om naar de toeschouwers te zwaaien bij het passeren of bij een specifiek evenement. Dit kan lastig zijn, omdat het zo kan lijken dat het paard het zal begrijpen, hij zal weten dat hij het zich zal herinneren!

"Hoe spreken we de toeschouwers aan" vroeg ik aan mijn vrouw. We ontvingen enkele foto's van de toeschouwers van de meest jonge kinderen en meestal volwassen toeschouwers, uit heel verschillende lagen van de bevolking. We gaan hun foto's gebruiken om de paarden op verschillende evenementen te laten optreden.

"Wat moeten we bij elk evenement aanpakken" vroeg ik aan Marja, mijn vrouw.

"Het is eigenlijk vrij simpel", zei Marja, "we spreken de evenementgasten aan bij de ingang van het evenement, voordat de paarden aan hun parade begonnen, bij naam, want een betere manier om dat te doen is om ze te Branden met het nummer dat ze als kind namen ,dus laten we ze gewoon wegrijden zoals voorheen".

De paarden staan ​​naar de toeschouwers toe met hun namen op de linten, dus voor de toeschouwers lijkt het alsof ze dansen met de kinderen. We zorgen er ook voor dat elke sponsornaam duidelijk zichtbaar is met de sponsorlogo's.

Marja had ervoor gekozen om wat hulp te krijgen van enkele balletdansers om een ​​mooie afwerking aan haar harmonie toe te voegen. Elke twee jaar vernieuwen Marja en haar klas hun danslessen en voegen ze iets nieuws toe.

De kunst van de vechtsporten

Boksen, Kickboksen, Muay Thai, Strijden

Mijn verhaal – Ik ben tijdens mijn hele bodybuildingcarrière het slachtoffer geweest van verwondingen, zowel fysiek als mentaal. Ik heb geleerd pijn onder ogen te zien en te omarmen en de kracht van lichaam en geest te gebruiken om vooruit te gaan en uit te kijken naar de volgende training. Oké… sorry daarvoor. Toen ik ongeveer 18 jaar oud was, had ik een cilindrische metalen gietijzeren gietijzeren koekenpan tussen mijn schouderbladen. Ja… ik was erg jong, rond de 18, en had geen idee dat de wereld die dag zou vergaan. Ik werkte in het bedrijf van mijn vader en was onbeschermd door de gietijzeren braadpan dat het feit dat mijn hele schouder in een houtskoolgrijze kleur was verbrand door de gietijzeren braadpan.

Na vele maanden van herstel en rust was mijn schouder hersteld en had ik mijn winst weer terug. Ik heb echter wel een Trail of Pain-incident gehad dat behoorlijk pijnlijk was. Ik besloot uiteindelijk dat als ik door wilde gaan met mijn forceren om in vorm te komen, ik maar beter van deze gietijzeren gietijzeren pan af kon komen!!

Het wegwerken van de gietijzeren braadpan was niet eenvoudig! Het lijkt misschien alsof het is wat je zou doen, maar dit zou eigenlijk erger zijn! Voor mij moet er een traan uit het stopcontact komen om de reparatie te laten slagen. Hier drukt de geest, de geest en de kracht van het lichaam het bot op zijn plaats en sluit de ruimte eromheen. DIT IS DE op maat gemaakte meedogenloosheid, goed op alle gebieden van het leven, maar specifiek in de vechtsporten !!

De gietijzeren braadpan werd voorzichtig op de grond gezet en er werd een laars op gezet en toen werd mijn hele schouder gesloten om het pijngenezingsproces te beginnen. Ik leed aan pijn en met de intensiteit van de leeftijd en de wetenschap dat het gips nog steeds op mijn schouder zat, dus dat was de reden waarom mijn borst pijnlijk was. Ik werd geopereerd en ging onder en er werden enkele schroeven in mijn schouderkom gestoken. Dit was een ernstig voorbeeld van het naar beneden slepen van de structuren en het veroorzaken van intense bloedingen onder de hechtingen, het dunne verband dat om het gewricht was gewikkeld.

Een onderdeel van de operatie was het dichtschroeien van de gemigreerde traan die omhoog drukte onder de hechtingen in de pees die de twee botten van de schouderkom verbindt. Het duurde enkele weken voordat de pees genezen was, terwijl het andere deel van de operatie de eigenlijke reparatie was.

De voorgeschreven rondes van drie weken werden gevolgd door nog eens drie weken afwisselende lichaamsbeweging op afwisselende dagen. Ik deed dit drie weken voordat ik begon te zwemmen en plyometrie te doen. Ik bleef deze dingen doen omdat ik echt pijn had in verschillende delen van mijn schouder. De blessure werd gedurende enkele maanden steeds erger en erger en ik kon mijn jumping squat niet afmaken omdat ik botsporen had. Ik paste een van de bewegingen aan en bleef het doen, wat mijn spieren geleidelijk aan werkte, maar ik had nog steeds pijn.

Uiteindelijk kon ik niet verder met de oefeningen en kreeg ik ontstekingsremmende medicijnen voorgeschreven. Ik voelde veel druk in mijn schouder en rond het begin van het jaar was het erg pijnlijk door de oefeningen. Ik had het gevoel dat ik helemaal moest stoppen met het doen van de oefeningen omdat het dagelijkse rekken van kracht werd en ik moeite kreeg met slapen en mijn energieniveau ver naar beneden was. Toen ik volledig wakker werd, merkte ik dat ik een knagend gevoel had dat er iets niet klopte en dat er meer ging gebeuren.

I found an acupressure master, Oakland, who specializes in Qigong. I started working out using the principles of acupressure along with the techniques ofmatched awarenesswith the added knowledge of the injured shoulder. What a team effort and what an awesome thing to be able to do. I was able to continue with exercising and learning new techniques of acupressure along with performing various meditation/fruit acts at Golden Gate park. I saw some great results with the exercises which include not only the shoulder, but all over my body was improve, particularly my lower back, neck and other parts of my body that were starting to rapidly Infuse energy!!! I could feel this in the martial arts as I would be able to perform more and do a better job of executing the techniques.

Het gestel in vechtsporten heeft een grondig negatief effect op de prestaties en ik wist dat ik niet zo snel of zo ver zou kunnen gaan als vroeger.

Ik was in staat om een ​​nieuwe techniek te leren waarmee ik sommige oefeningen net als voorheen kon doen, maar een paar keer voelde ik me gespannen en kon ik niet meer zo gemakkelijk en snel stromen als voorheen. Ik realiseerde me dat het niet de vechtsporten of het gebrek aan vaardigheden of inspanning in de vechtsporten waren die me tegenhielden. Het was een gebrek aan principes in de kunst dat me tegenhield.

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.