Hoe uithoudingsvermogen en weerstand op te bouwen?

Als je op zoek bent naar een gezonde levensstijl en denkt dat de fitnesslessen of sportscholen niet zullen werken, dan moet je iets anders proberen. Door ergens te trainen waar je de hele dag aan toe bent, bouw je uithoudingsvermogen op en kun je afvallen. Een ander goed idee is om elke dag te rennen, fietsen of zwemmen. Als je begint met een programma van regelmatig sporten, zal het geen volledige training zijn, maar het is beter dan op de bank tv te zitten kijken. Gewetenloze bedrijven zullen je laten weten dat ze een 100% garantie geven elke keer dat je traint of deelneemt aan een gezonde activiteit, en als je geen resultaten ziet, zullen ze je geld terugbetalen.

Een andere manier om uithoudingsvermogen en weerstand op te bouwen, naast lopen, is door bergafwaarts te rennen. Probeer dit regelmatig te doen, door de heuvels op te springen als je er bent. Dit loopt zeer snel af en is een van de grootste oefeningen voor het opbouwen van kracht. Beklim een ​​heuvel met een lichte hoeveelheid druk en zet dan de rem erop, ren zo snel als je kunt en probeer zo snel mogelijk de heuvel op te komen zonder je handen en knieën in het schuim te zetten. Doe dit ongeveer 2 minuten maar maak er een crème kneuzing van; krijg ze elke dag. Zorg ervoor dat je een slok water neemt als je de top van de heuvel bereikt. Als het echt steil is, wil je een half uur naar de bodem lopen, probeer niet te stoppen en je armen te pompen als een voortzetting, het is goed bestede tijd.

Regel #4

Rekken,hardlopen en opwarmen

Genezing en herstel van weefsel (oppervlakken van het lichaam) zijn belangrijk voor elke sporter. Zorg er eerst voor dat je 10 minuten loopt voor je activiteit. Ga weg van alle constructies, of het nu meubels of muren zijn; pas op voor koude, droge of ijzige oppervlakken. Loop op blote voeten, als je sokken draagt, doe ze dan uit en stop ze in je zak. Opwarmen met wat zacht joggen gedurende ongeveer een half uur, licht beginnen en opbouwen naar een rustige jog. Persoonlijk vind ik dat joggen moet zijn wat je wilt doen.

STEMMING

Ik ben meestal een vrij grote fan, niet alleen van golf. Maar ik geniet ook van een potje basketbal als het er is. Mijn vriendin heeft me ongeveer 6 maanden geleden gedumpt en vertelde me dat ze alleen een "Bluebelt" in haar kantoor had. Wat dat betekent is dat ze gecertificeerd was om een ​​auto te besturen in Arizona, en dat er een gebrek was aan geschikte zitplaatsen voor mensen die erop moesten zitten. Dus dat kan betekenen dat ofwel het gebied waar je op zit, AL van jou is EN HET LEIDENDE PUNT jou uiteindelijk toebehoort.

Ik heb dit in de afgelopen 6 maanden met minstens 2 mensen zien gebeuren, en niet alleen omdat ze er helemaal voor gingen, maar omdat ze niet erkenden dat een stijging van 2 voet op een doos van 10 voet die "Whnitchie" gemakkelijk zou kunnen laten weten waar zij behoren tot. En "Whnitchie" vindt het niet leuk als hem wordt verteld dat het hem is verteld. Dus ik zeg, abracadabra, ik heb de stoel/muur/stoel niet nodig, ik ben hier weg!

Nu we verlost zijn van "WhnitCrashco" (omdat ik net gedoucht heb … niet eens beseffend dat vrouwelijke Aqua-podliners gewoon dol zijn op hun douches), en "W manifhadit" (omdat ik in een emmer plas, maar niemand anders doet ), kunnen we een stapje terug doen en kijken hoe deze talloze activiteiten ons lichaam zeker ten goede kunnen komen en helpen het in topconditie te houden voor het soort activiteiten dat we willen ondernemen.

Dunking a pepperspot ( cliff Clarwick '91)

This is not a coincidence. Most of the programs I have seen in my many years of working with adults have not included a good dose of cardio in their plan. Sure they are trying to get you in shape, but rarely are there any upper and lower body movements in their training schedules, and that tells you all you need to know about their upper body health. You aren't going to see much hamstrings, glutes and gluteus maximus toning up, and as a result the older you get, who are often stronger, and have more gas in the tank. Don't fall for gimmicks and don't get carried away with going so hard, it is very possible that you will go so far past where you thought you could really do when you first started. If the program is too hard, change it up.

Ik weet dat het niet hebben van een tonbeda-snorkel (je longen uitgerekt) of toegang tot een vat om jezelf buiten adem te slaan, dingen kan veranderen.

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.