Hoe u de beste waarde uit een team haalt

Microsoft Teams versus Slack. Welke tool is het best voor mijn team?

Stel je voor dat je klaar bent en je uitgeput begint te voelen, je wilt langzamer gaan. Je bent erg blij om de biceps-oefening te doen met 50 lbs op je rug, en dan de vijfde rep die je van de plaat tilt en je realiseert je dat je helemaal uitgeput bent, en dan ga je omdat je bloedsuikerspiegel tegen de muur slaat. Om het serieuzer te nemen kun je ervoor kiezen om wat cardio te doen, of om deel te nemen aan een eGym-les. Tegenwoordig zijn sportscholen niet alleen voor mannen, en er komen steeds meer vrouwen bij. Ze gaan regelmatig naar verschillende sportscholen en zoeken naar de beschikbare optie om aan hun behoeften te voldoen.

De meest populaire keuze, en waar iedereen tegenwoordig aan mee wil doen, is de krachtstationbenadering. Dit vereist over het algemeen dat je minimaal vier dagen per week in één sportschool blijft. Dit betekent natuurlijk dat je heel efficiënt met je tijd moet omgaan, aangezien de sportschool gemiddeld niet zoveel tijd bespaart voor het trainen van leden, maar je hoeft er niet altijd heen te gaan. Je kunt eenvoudig afspraken maken voor 2 leden om samen te trainen, zonder extra kosten of werk dan wat je zou betalen voor individuele training, en de andere 2 thuis gedaan krijgen zonder het gedoe van woon-werkverkeer.

Hierdoor kun je nu een meer holistisch leven leiden en heb je ook extra tijd om met vrienden of familie door te brengen of 's middags te ontspannen met ontbijt of lunch op de elliptische machine of in de healthclub. Je hoeft alleen maar voor jezelf te verantwoorden waarom je deze extra's wilt. Op dezelfde manier hoeft u de kosten niet uit de weg te ruimen, aangezien het altijd in uw eigen belang is om de beste waarde uit lidmaatschapsgelden te halen. Het andere leuke van met een team gaan, is dat je altijd een trainingspartner hebt, iemand om met je mee te draven, iemand om je ervaring mee te delen en iemand om je daarna te helpen de rommel op te ruimen.

Je hoeft de harde lessen niet herhaaldelijk te doen, je behoudt je organisatie door niet alle herhalingen te hoeven doen om het branden te voelen.

U bespaart veel op fitnesssessies met de enkele instructeur, omdat u geen tijd hoeft te besteden aan het bijbenen, of de nacht voor de sessies in de Recovery Room hoeft door te brengen, en u zich kunt concentreren op het bewegingsgedeelte.

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.