Hoe krijg je een geweldige workout

EMS training

Heb je ooit gedacht dat je je niet thuis zou voelen in een grote groep mensen. Misschien voel je je niet fit om naar de sportschool te gaan om te trainen. Misschien wilt u voorkomen dat uw gezondheid te veel onder druk komt te staan en wordt belast. Of misschien wilt u gewoon een effectieve workout die niet leidt tot pijntjes of, het ergste van alles; u wilt liever het probleem van rugpijn en slechte ruggen vermijden terwijl u in de sportschool verblijft. EMS (Electro Muscular Stimulation) training is dan het antwoord dat u zoekt.

U hoeft niet in de sportschool te werken of gespecialiseerde lessen te volgen om aan de cursus deel te nemen. U kunt het op uw eigen houtje doen en meer calorieën verbranden terwijl u tegelijkertijd geniet van de buitenlucht of zelfs in uw eigen huis. Je verbrandt ongeveer 400 calorieën voor elk uur van inspannende oefening. Je hoeft alleen maar in de gaten te houden hoeveel calorieën je verbrandt tijdens het sporten. Je kunt dit doen met een hartslagmeter en zolang je je strikt aan de oefeningen houdt en niet overdrijft, kun je in de aangename zone van de oefening blijven.

Misschien aarzelt u in het begin. Als u niet gewend bent om lichamelijk bezig te zijn terwijl u met pensioen bent, gelooft u misschien niet dat u de ervaring echt leuk zou vinden. Geef het de tijd. Zodra u regelmatig beweegt en uw lichaam zich eraan heeft aangepast, zult u de voordelen van een nieuw tijdverdrijf gaan ervaren. U en de mensen om u heen zullen de complimenten over uw nieuwe lichaamsbeweging zeker op prijs stellen. U zult het waarschijnlijk zelfs leuk vinden om ze op het werk te bespreken.

Je realiseert het je nu misschien niet, maar je zult meer plezier beleven aan deze vorm van recreatie nu je weet hoe je het moet doen. Als u eenmaal de basis begrijpt, kunt u gemakkelijk voortbouwen op wat u hebt geleerd en uw vooruitgang voortzetten.

U zult waarschijnlijk merken dat de gedachte en de oefening die u gaat krijgen u vreugde brengt. Met dat in gedachten, juich voor iedereen! Om u een indruk te geven van wat u te wachten staat: de eerste paar weken zult u vooral zitten, rekoefeningen doen en wachten tot de hartslagoefeningen beginnen.

Naarmate u ouder wordt, zult u geleidelijk meer tijd besteden aan opwarmen, wat rekoefeningen doen en uw hartslag omhoog krijgen om aan de langdurige hartslag te ontsnappen. Tegen de tijd dat het ziekenhuis aan de beurt is, zou u in geweldige vorm moeten zijn voor een Eddie Eagle Fitness workout sessie! U zult de gezondste levensstijl hebben die u ooit hebt gehad, plus u zult een gezonde hoeveelheid tijd en moeite hebben geïnvesteerd!

Kortom, als je op zoek bent naar een geweldige workout, zoek dan een plek, kleed je om, en geef jezelf een geschenk van gezondheid! Je zult je als een nieuwe schipper voelen met een nieuwe set zeilen!

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.