Hoe kies je de juiste voedingscoach

Zij bieden een leidraad voor een verstandige gezonde voeding en een gewicht dat past bij leeftijd, geslacht en lichaamssamenstelling. Zij verschaffen de nodige informatie om een gezond lichaamsgewicht en een gezonde lichaamssamenstelling te bereiken en te behouden.

Hoe kies je de juiste voedingscoach

Als u wilt afvallen is het eerste punt dat u in gedachten moet houden dat niet alle voedingscoaches gelijk zijn. Ons metabolisme verteert verschillende voedingsmiddelen en onze lichaamssamenstelling ook. Om u te helpen bij uw inspanningen om gewicht te verliezen en uw doel om uw lichaamsgewicht onder controle te houden, moet u een eerste gesprek aangaan om te bepalen wat uw doelen voor gewichtsverlies zijn. Gezond eten gaat over het bereiken van gewichtsverlies, niet alleen over gewichtsverlies. Fitness en gezond blijven heeft alles te maken met chique in stijl en fit, gezond en niet vermoeid blijven. Tijdens het gesprek is het goed om redenen te krijgen waarom u overgewicht heeft. Het is vooral goed om een lijst te krijgen van voedingsmiddelen die u graag eet en moet vermijden. Het gesprek is de eerste stap in het maken van een plan om gezond eten te stimuleren en gewicht te verliezen. De voedingscoach zal u helpen zich te concentreren op de voedselkeuzes. U zult waarschijnlijk ook een lijst krijgen van uw huidige dagelijkse snacks. Sommige mensen voegen toetjes toe aan hun dieet omdat ze denken dat het hun dieet minder saai maakt. Als u uw Voedingscoach vraagt om het toetje weg te laten als u uw voedingsrijke tussendoortjes geeft, bespaart u uzelf calorieën.

Naarmate u uw gezonde voedingsmiddelen in uw dagelijkse voeding integreert, kunt u uw plannen dienovereenkomstig aanpassen. Wees echter voorzichtig om uw vetverliesplan niet te snel te strikt te maken. Het is verleidelijk om bij de start van een afslankprogramma meteen te stoppen met eten. Als je dit doet, gaat je lichaam in de overlevingsstand en denkt dat het niet genoeg voedsel binnenkrijgt, waardoor je metabolisme vertraagt. Dit maakt het nog moeilijker voor je lichaam om vet te verwerken. Een trage stofwisseling is een van de belangrijkste oorzaken van falende wilskracht. Zorg er dus voor dat je je lichaam voldoende tijd geeft om zich aan te passen aan een gezonde eetstijl. In het begin lijkt het misschien moeilijk om bij je dagelijkse magere snack te blijven; geloof me uiteindelijk zal het niet zo moeilijk zijn als je ervan zult houden.

Uw programma voor gewichtsverlies zal succesvoller zijn als u een evenwichtige en gezonde voeding leert eten die niet te beperkend is. Als je wilt afvallen, zie afvallen dan als een reis naar een ziektevrije fitheid. Veel succes met afvallen en vergeet uw skinny jeans over een paar maanden niet!

Lees meer:
Personal trainer

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.