Hoe haalt u het meeste uit uw persoonlijke trainer?

Fitness Roosendaal

Hier zullen onze gidsen u helpen het meeste uit uw wandelervaring te halen. Wij werken met de beste personal trainers in de business, zodat u er absoluut zeker van kunt zijn dat wanneer u een personal trainer kiest, het een van de beste zal zijn. Train in Holland is een verlengstuk van professionele training.

Onze gidsen zijn Flagship, Sports, Life & Fitness, Fitness Connect Europe en Fitness Pro Kart. Bij Fit Europe assisteren wij professionals daar en zijn vaak te zien als aanbevolen Personal Trainer.

Kenmerken

Onze gidsen hebben een passie voor het werk en presenteren hun persoonlijke trainingsbehoeften met behulp van professionele en leuke taal om u te helpen het maximale voordeel te halen zonder de stress van een lange harde sessie of het gevaar van een burn-out.

Onze gidsen zijn ook professioneel opgeleid om Drop Fat over het optimaal functioneren van het skelet te gebruiken en vaak zijn ze wereldwijd actief in de complementaire gezondheidszorg en opleidingen.

Gidsen zijn een geweldige manier om uw fitnessprogramma te beginnen, omdat we u helpen fitness in de regio te onderzoeken om de basisprincipes van lichaamsbeweging vast te stellen en een pad en programma op te stellen dat u kunt volgen om uw doelen te bereiken. Met behulp van video en andere technologie zullen we ervoor zorgen dat uw vorm en techniek wanneer gepersonaliseerd aan uw unieke techniek. Fitness leuk en effectief maken zoals al onze gidsen u hebben laten weten dat er geen betere manier is. U zult snel bewegen als een pro en er goed uitzien terwijl u dat doet. U moet ons u laten helpen daar te komen door aan uw kernspieren te werken, uw uithoudingsvermogen te verbeteren en sterker te worden.

Gidsen

Onze gidsen zijn een who’s whos en hebben een uitgebreide kennis van dit land en hoe de cultuur te versterken. We hebben dit jaar allemaal een persoonlijke trainer gehad en enkelen van jullie zijn onze gidsen. We hebben honderden atleten getraind, enkelen van ons hebben vele top- en internationale atleten getraind. We delen allemaal een liefde voor en passie voor fitness en moedigen het gebruik van kernspierwerk aan om de conditie te verbeteren en je weer op te peppen, wat zo belangrijk is voor een goed humeur. We doen dit door te werken met kracht lichaamskracht en kernspier trainingen en door het gebruik van beenkracht strategieën om u op en uit het kantoor te krijgen.

Naast deze persoonlijke trainers werkt een team van hooggekwalificeerde persoonlijke trainers die gediplomeerde trainers en internationale kampioenen zijn, die de meeste problemen en zorgen van hun klanten beantwoorden en wij zullen oppikken wat zij ons niet hebben verteld en wij zullen dat ondersteunen.

Voordelen

De kosten van een personal trainer kunnen hoog oplopen, vooral voor de toonaangevende bodybuilders die intensieve schema’s volgen en strikte diëten volgen. Een ervaren trainer weet precies wat uw lichaam nodig heeft om het slanke, gespierde lichaam te krijgen waar u naar streeft. Wij zullen u ook helpen met uw dieet en eventuele supplementen die u nodig hebt, dit omvat flexibele maaltijd plannen en advies over supplementen. De meeste van onze klanten zijn goed thuis op deze gebieden en vormen samen een formidabel team. Zij begrijpen veel van wat er gedaan moet worden om maximale resultaten te bereiken. Wij zullen u helpen een maaltijdplan op te stellen dat past bij uw behoeften en uw omgevingsmogelijkheden. Zij zullen u ook specifiek advies geven over welke trainingsprogramma’s u moet volgen als u eenmaal met het plan bent begonnen en hoe vaak u per week moet trainen. Hun ervaring en advies zullen u gemotiveerd en gefocust houden, zodat u uw doelen kunt bereiken

Wedstrijden

Naast onze gidsen voor de persoonlijke trainingsprogramma’s werkt een team van doorgewinterde sporters en we weten hoe veeleisend elke sport kan zijn. Wij geloven erin om onze klanten de beste kansen op succes te geven. Competitie is een belangrijk onderdeel van elke sport, maar we hebben onze persoonlijke trainingsprogramma’s zo ontworpen dat ze zo uitdagend mogelijk zijn. Wij zorgen ervoor dat zodra we bij u thuis aankomen, de enige druk om te slagen die van onze begeleiders over cardio-oefeningen en stretching is. Wij zullen u niet onder druk zetten om naar de volgende rep te gaan of te lopen, onze gidsen zullen de drijvende kracht zijn achter uw succesvolle personal training inspanningen.

Onze gidsen nemen hun klanten dagelijks mee op tochten naar extreme Train, die maximaal slechts ongeveer 10 km zijn. Onze gidsen werken niet elke dag op dezelfde routes vandaar dat er van tijd tot tijd verschillen zullen optreden. Onze gidsen zijn vuilnis regelingen met dure auto’s en fancy uniformen. We hebben geïnvesteerd in onze eigen duurzame, hoogwaardige en robuuste personal trainers. We hebben zelfs de namen van de honden op de achterkant van onze shirts gezet!

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.