Sponsoring

Sponsor worden?

Groninger Studenten Badminton Club AMOR

De Groninger Studenten Badminton Club AMOR (GSBC AMOR) is een levendige badmintonvereniging voor studenten van de Hanze Hogeschool Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen. De vereniging bestaat sinds 1963 en heeft ongeveer 125 leden, die allemaal op hun eigen niveau met de sport bezig zijn.

GSBC AMOR heeft 8 competitieteams, die spelen van 3e klasse regionaal tot 1e divisie landelijk. Daarnaast wordt deelgenomen aan verschillende landelijke toernooien en enkele toernooien in Noord-Europa. Het badmintonseizoen loopt van eind augustus tot eind juni.

Stichting AMOR-toernooi

De Stichting AMOR-toernooi (SAT) organiseert rond eind februari het jaarlijkse AMOR-toernooi. Sinds 1966 wordt dit badmintontoernooi georganiseerd in Groningen.  Het toernooi wordt gespeeld op de niveau's 1/4/6/8. In totaal levert dit jaarlijks ruim 250 deelnemers uit het hele land op. Zowel op topniveau als op recreatief niveau maakt dit ons een van de grootste badmintontoernooien in Noord Nederland.

Naast het AMOR-toernooi organiseert de SAT elk jaar een eendaags toernooi aan het eind van september, het BooT. Dit staat voor Buitengewoon ongeorganiseerd en onverantwoord Toernooi en heeft een wat ludiek karakter. Het toernooi was in beginsel opgericht voor oud GSBC AMOR leden, maar is sinds enkele jaren bekend in geheel Nederland als één van de weinige toernooien aan het begin van de competitie.

Unieke combinatie

In het verleden wierven beide hun eigen sponsoren. Een paar jaar geleden is besloten de krachten te bundelen. De combinatie van een studentenvereniging en landelijke toernooien is ideaal voor bedrijven die zich manifesteren in de markt voor hoger opgeleiden of een direct belang hebben bij het koopgedrag van studenten of sporters in het algemeen.

Wij bieden u verschillende sponsorpakketten aan.

Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op.