Nieuws

Schema en loting 51e Master AMOR-Toernooi online!

Vanaf vandaag zijn op badmintonnederland.toernooi.nl de schema's en loting van het 51e Master AMOR-Toernooi te vinden. 

Het toernooi vindt plaats aanstaand weekend op 25 en 26 februari. Het toernooi maakt deel uit van het Carlton Master Circuit.  Net als voorgaande jaren vindt het toernooi plaats in het Sportcentrum ‘de ACLO’ van de Rijksuniversiteit en Hanze Hogeschool van Groningen. Het toernooi wordt georganiseerd door de studentenbadmintonclub GSBC AMOR. Maar liefst 191 fanatieke badmintonners gaan strijden om de prijzen. Voor de Master categorie worden de volgende prijzen beschikbaar gesteld:

Single   Dubbel
1e prijs: € 250,-  1e prijs: € 250,- per koppel
2e prijs: € 180,-  2e prijs: € 180,- per koppel
In de categorie 4 zullen ook geldprijzen worden uitgereikt. In de categorieën 6 en 8 worden sportprijzen beschikbaar gesteld door onze sponsor: Sportven.

De 1e en 2e plaatsingen in de Master-categorie zijn als volgt:
HE:
1. Alex Vlaar
2. Jerry Natenstedt

DE:
1. Leva Pope
2. Dorien Lups

HD:
1. Jim Middelburg/Alex Vlaar
2. Jerry Natenstedt/Ralph Starren

DD:
1. Myke Halkema/Wendy Slaats
2. Raquel Humphris/Leva Pope

GD:
1. Jim Middelbrug/Myke Halkema
2. Jerry Natenstedt/Mandy Lenderik

De eerste wedstrijden zullen op zaterdag 26 februari om 9:15 gespeeld worden.  De laatste ronde op zaterdag staat gepland voor 19:00. Op zondag wordt er om 10:15 gestart. Naar verwachting zullen van 14:00-18:00 uur de finales in alle onderdelen gespeeld worden.

Wij hopen dat deze editie van het Master AMOR-Toernooi wederom een groot succes wordt met veel partijen van hoge kwaliteit. Graag nodigen we iedereen uit om dit toernooi te komen aanschouwen.

Ook willen we iedereen nogmaals uitnodigen gezellig met ons een hapje te eten als afsluiting van de eerste toernooidag. Dit etentje vindt plaats in eetcafe de 1e kamer. De kosten zullen €15,- p.p. zijn, dit is inclusief een consumptie. Als je je hier nog niet voor opgegeven hebt kan dat nog door een mailtje te sturen naar: amortoernooi@gsbcamor.nl 

Ook zal er op de zaterdagavond een leuk feestje georganiseerd worden met als thema: Fifty-Onesie. Trek dus je meest comfortabele outfit aan en waag een paar danspasjes met ons in je onesie in 't Gat van Groningen in het stadscentrum! 

Voor meer informatie en de tijdschema’s: badmintonnederland.toernooi.nl
Sporthal: Sportcentrum RUG/HG, Blauwborgje 16; 9747 AC Groningen
Contact toernooi: Stichting AMOR-Toernooi  (amortoernooi@gsbcamor.nl)
 

<< Ga terug naar de vorige pagina