Nieuws

Inschrijving BooT 2016 geopend!

Hoi badmintonners! 

Ook dit jaar organiseert de Stichting AMOR-toernooi weer het Buitengewoon Ongeorganiseerd en Onverantwoord Toernooi, oftewel het BooT! Het toernooi vind dit jaar plaats op zaterdag 3 september 2016. Dus zet deze datum maar alvast in je agenda! 

Er zal, zoals ieder jaar, weer zoveel mogelijk in poules worden gespeeld, zodat iedereen veel wedstrijdjes kan spelen en lekker in het wedstrijdritme kan komen. Er kan gespeeld worden in de categorieën 1, 4, 6 en 8. Je kunt maximaal aan twee onderdelen in twee aansluitende categorieën meedoen. het inschrijfgeld bedraagt €7,- voor één onderdeel en €12- voor twee onderdelen. 

Niet alleen is het BooT het perfecte toernooi om weer fris aan het competitieseizoen te beginnen, ook is het natuurlijk ontzettend gezellig en het perfecte moment om weer lekker bij te kletsen met andere badmintonners. Aansluitend op het toernooi zal er ook weer een After-BooT borrel zijn. De locatie hiervan zal op een later tijdstip bekend gemaakt worden. 

De inschrijving is inmiddels geopend en kan via badmintonnederland.toernooi.nl. De inschrijving sluit op 21 augustus. Maar wacht niet te lang met inschrijven want er is een maximaal aantal deelnemers van 24 per onderdeel en vol = vol

We hopen jullie te zien op BooT 2016!

Sportieve Groeten, 

de Stichting AMOR-Toernooi

<< Ga terug naar de vorige pagina