Nieuws

Inschrijving 51e Master AMOR-Toernooi is geopend!

De inschrijvingen voor de 51e editie van het Master AMOR-Toernooi is geopend. Dit jaar zal het toernooi plaatsvinden op 25 en 26 februari. 

Het toernooi zal weer onderdeel uitmaken van het Carlton Master Circuit. en er kan gespeeld worden in de categorieën Master, 4, 6 en 8. Deelname is mogelijk aan maximaal 3 onderdelen in 2 aansluitende categorieën.  Het inschrijfgeld bedraagt: €10,-(1 onderdeel) / €19,-(2 onderdelen)  of €27,-(3 onderdelen).

Naast het sportieve aspect is dit toernooi ook nog eens heel gezellig. Net zoals vorig jaar zal er de mogelijkheid zijn om op de zaterdagavond na het toernooi voor een zacht prijsje uit eten te gaan met elkaar in de stad. Hiervoor kun je je opgeven tijdens het inschrijven. Ook zal er op de zaterdagavond weer een fantastisch feestje georganiseerd worden, die je natuurlijk niet mag missen!

Dus heb jij zin in een weekend bomvol met leuke wedstrijden, hoogstaande badminton en veel gezelligheid? Schrijf je dan snel in! Inschrijven kan via de website: badmintonnederland.toernooi.nl. Inschrijven is mogelijk tot uiterlijk 7 februari 2017.

Als je nog vragen hebt kun je mailen naar amortoernooi@gsbcamor.nl.

Volg ons ook op facebook: AMOR toernooi

Hopelijk zien we jullie allemaal op het AMOR-toernooi!

<< Ga terug naar de vorige pagina